Crisco Sales este o firma de familie infiintata in anul 2017 care si-a propus sa creasca si sa promoveze acele produse care sunt necesare in casa si pe langa casa oricarei familii.

Am fost mici dar cu planuri mari si curaj si mai mare, asa incat planurile de pe hartie au prins pas cu pas forma. Zilnic creste portofoliul de clienti si tot zilnic creste si gama de produse.

Asadar, trebuie neaparat sa fiti alaturi de noi si cu ochiii pe noi, pentru ca sigur avem in acest site ceva ce aveti nevoie, la pretul pe care sunteti dispusi sa-l platiti .


 

Totul Pentru Casa si Gradina

Lasa-ne sa fim partenerii tai in transformarea casei si gradinii tale in locul tau de rasfat si relaxare .

Reechipam

Daca iti inoiesti casa sau gradina , aici gasesti o gama larga de produse , de la bazicele prize si intrerupatoare pana la sisteme de iluminat si accesoriile care fac posibile intreg procesul de reechipare.

Gasesti sisteme de iluminat , gasesti sisteme de prindere , gasesti o gama mare de electrocasnice si scule electrice, prelungitoare , adaptoare, benzi etc . Navigheaza cu incredere si sigur vei gasi ceva care-ti place si de care ai nevoie.

Dotam de la "0"

Esti la inceput de drum si ai nevoie de sprijin in achizitia de inceput a sistemelor electrice, de iluminat , a dotarii casei si gradinii tale cu cele necesare , fa o cerere folosind formularul de contact si impreuna gasim cele mai bune solutii de echipare a casei, bucatariei sau a gradinii.

Trebuie sa sti doar ce-ti doresti, de articole si de furnnizori ne ocum noi. Produsele cautate este posibil sa nu le gasiti intotdeauna pe site deoarece este imposibil sa acoperi toate dorintele , insa cu o intrebare , cu siguranta se va face primavara in casa sau gradina celui care intreaba..

Produse de curatat

O parte importanta pentru o casa sanatoasa si fericita este si curanetia, astfel va punem la dispozitie o gama intreaga de produse decuratat a bailor, a dormitoareleor, a bucatariilor si a tot ce tine de o casa.

Ca si completare de gama , pe landa produsele de curatenie clasice ce se folosesc in curatenia unei case , venim si cu o gama complementara de detergenti si balsamuri la cel mai bun raport calitate pret.

Produse de intretinere

In cadrul gamelor de produse de intretinere se regasesc produse pentru combaterea mucegaiului, combaterea ciuperciilor , dezinfectanti etc..

Produse precum degresanti, combaterea mucegaiului intretinerea lemnului va ajuta cu succes in recapatarea spatiului sanatos de locuit.