Ghid esențial pentru accesorii pentru baie ! Aranjarea bai dumneavoastre private poate fi uimitoare atunci cand vine vorba de multitudinea de oferte din piata. Lasand la o parte mobilierul care vine in diverse stiluri si cu diverse particularitati, accesoriile si produsele pentru toaleta vin si ele frecvent in structuri si capacitati comparative. Regula dupa care achizitionam ramanand de cele mai multe ori pretul .
Deci, înainte de a începe să căutați lucrurile de care aveti nevoie, iată un ghid rapid despre variabilele pe care ar trebui să le reflectați, astfel încât să nu vă confruntați cu un lucru incongruent pentru toaleta dumneavoastră.

CHIUVETA

Deținătorii de proprietăți de astăzi înclină spre chiuvete tematice, cu blat care sa se potriveasca cu tema stilistica aleasa a baii. Cu toate acestea, din cauza imperativelor de spațiu, mulți aleg vasele montate direct in perete.

BATERIA DE CHIUVETA

Deținătorii de proprietăți ar trebui să aleagă mai întâi chivetele înainte de a cumpăra robinetele. Planul atât al chiuvetei, cât și al robinetului trebuie să meargă bine împreună.
Chiuvetele prezintă în mod regulat mai multe limitări din cauza mărimii. O particularitate in alegerea chiuvetei se va solda cel mai probabil cu o baterie particulara care sa se potriveasca acesteia. De exemplu, dacă este ales un vas cu toc, la acel moment, robinetul ar trebui să fie unul mai înalt.

BRANDURI

Grohe, Hansgrohe și Cristal sunt ceea ce am recunoaște prompt ca branduri de amenajări șpentru baterii de lavoar, baterii de duș și podoabe precum barele de prosoape, suporturi de duș și altele. Evo , Sanitec, EverPro , etc, sunt cunoscuti ca producatori de masa pentru baterii de lavoar.
Fiecare marcă are o gamă alternativă de obiecte, concentrată pe diverse puncte de vedere, de exemplu, plan și capacitate, cu un mod special de gândire care subliniază structurile lor generale asa cum sunt ele definite de departamentele de dezvoltare si design.